Odun Ateşinde Özel Karadeniz Pidesi

Tarihi Taş Fırın; Ankara'da uzun yıllardır hizmet vermekte olup Karadeniz kapalı pide, lahmacun konusunda hatırı sayılır bir üne sahiptir. Son yıllarda TAŞ Fırın tadını pizzaya da katarak kendini her daim yenileme amacındadır.

Lezzeti ve kaliteyi korumanın temel prensip olduğunu göz önüne alan firmamız, gerek eğitimli ve güler yüzlü personeliyle gerekse kullanılan ürünlerin hijyen ve kalitesine çok önem vermektedir.

Kullandığımız ürünler, Türkiye'nin seçkin markalarından tedarik edilmekte olup, tarafımızdan üretilen kıyma, kavurma gibi kırmızı et mamulleri yüzde yüz yerli kesim danadan elde edilmektedir.

Taş fırında, odun ateşiyle özel pişirilen pide, pizza ve lahmacunla, Karadeniz'e özgü yöresel yemeklerle birlikte yayık ayranı, salata bar ve tatlılarla konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayıp, Taş fırın lezzetini sunmayı görev biliriz.

TOP